سم گندم‌های کپک زده با پخت نان از بین نمی‌رود

سم گندم‌های کپک زده با پخت نان از بین نمی‌رود
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: نگهداری گندم در سیلوهای غیر استاندارد موجب کپک زدن آنها و تولید سم می‌شود، سم به وجود آمده با پخته شدن و درجه حرارت بالا نیز از بین نمی‌رود و وارد بدن انسان می‌شود. ...

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدید ترین اخبار

داغ ترین اخبار