بیشترین میزان سرانه مصرف آرد استان تهران مختص به دماوند است

بیشترین میزان سرانه مصرف آرد استان تهران مختص به دماوند است
تهران – ایرنا - معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور گفت: بیشترین میزان سرانه مصرف آرد استان تهران مختص به شهرستان دماوند است که میتوان عامل این مهم را افزایش تعداد خبازی ها نسبت به جمعیت منطقه دانست. به گزارش ایرنا، عباس ارشدی روز سه شنبه در جلسه کارگروه تنظیم بازار مشترک با کارگروه آرد و نان شهرستان دماوند که در فرمانداری برگزار شد اظهار داشت: شهرستان دماوند با داشتن جمعیتی بالغ بر ۱۲۵ هزار نفر، نزدیک به ۱۲۶واحد خبازی یارانه بگیر دارد که ۱۲۰۰ تن آرد به این نانوایی ها اختصاص می یابد که با توجه به تخصیص ۴۳۰ تن آرد به خبازی های آزاد پز، سرانه مصرفی شهرستان دماوند نسبت به دیگر شهرستان های استان تهران بیشتر است. وی با بیان اینکه میانگین سرانه مصرف آرد در استان تهران مطابق میانگین مصرف کشور حدود هفت کیلوگرم است، گفت: هم اکنون سرانه مصرف آرد در دماوند به صورت ماهانه برای هر فرد ۱۲ کیلوگرم بوده که البته ۷۶ تن آرد خام اختصاصی به روستاها در این آمار محاسبه نشده که یکی از علل افزایش سرانه مصرف در شهرستان افزایش تعداد خبازی ها نسبت به میزان جمعیت شهرستان است. این مقام مسئول با بیان اینکه لازم است تیم بازرسی جهت بررسی نوع توزیع و مقدار آرد در بین خبازی های شهرستان تشکیل شود،تصریح کرد: تامین و توزیع آرد در کشور بر اساس سرانه جمعیتی هر منطقه صورت می گیرد و علت محدود بودن میزان توزیع این کالا به دلیل تخصیص یارانه از سوی دولت است تا از حیف و میل شدن و توزیع خارج از شرایط و ضوابط آن جلوگیری شود. معاون بازرگانی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه یک کشور گفت: هم اکنون هیچ مشکلی در تامین و توزیع گندم و آرد در کشور وجود ندارد و شهرستان دماوند نیز شرایط خوبی در این بخش دارد به گونه‌ای که میزان سرانه مصرفی آن نسبت به شهرستان های دیگر استان بالاتر است. ارشدی در جواب سوال ایرنا مبنی بر علت افزایش میزان دورریز نان نیز گفت: یکی از مشکلاتی که در بخش گندم، آرد و نان وجود دارد عدم افزایش قیمت در فرآیند تهیه نان از سال ۹۳ تاکنون است. وی ادامه داد: هم اکنون از مرحله آسیابانی گندم به آرد در کارخانه ها تا نرخ حمل آرد، نرخ نانوایی ها و نرخ نان از سال ۹۳ تاکنون تغییری نداشته و این درحالی است که شاهد افزایش حامل های انرژی، دستمزد نیروی انسانی و تورم هستیم و همین امر می تواند کیفیت نان را کاهش دهد. ارشدی گفت: طی جلساتی که در شورای عالی اقتصاد و ...

گزارش تخلف

تمامی مطالب از سایت های مجاز فارسی و ایرانی تهیه و جمع آوری شده است، در صورت وجود هرگونه مشکل از طریق صفحه گزارش تخلف اطلاع دهید.

جدید ترین اخبار

داغ ترین اخبار